In Amsterdam Zuidoost is er een Sinterklaascode voor scholen. Als jij als ouder een probleem hebt met de Sinterklaasviering kan je deze code tonen en laten zien. Ouders buiten Amsterdam Zuidoost die nu het gesprek aangaan met de school van hun kind(eren) kunnen dit ook meenemen in hun gesprekken.

In Amsterdam Zuidoost is er een Sinterklaascode voor scholen. Als jij als ouder een probleem hebt met de Sinterklaasviering kan je deze code tonen en laten zien.

Ouders buiten Amsterdam Zuidoost die nu het gesprek aangaan met de school van hun kind(eren) kunnen dit ook meenemen in hun gesprekken.

EasyJammin: My worst Memory

easyjammin:

Recently I’ve read a blog post about the treatment of allochtonen/immigrants in the Netherlands. Reading the blog I could not help agreeing with her and made me think about my own worst memory I’ve had. When I was in school it was Sinterklaas day (basically santa claus but is celebrated on 5th of…

A really paralyzing moment for a lot of people with African, Caribbean, Oceanic or mixed heritage here in the Netherlands.